آش از غذاهای سنتی است که به دلیل سبک بودن در عین دارا بودن خاصیت سیر کنندگی، طرفداران زیادی در بین ایرانی ها دارد. پختن آش به نسبت سایر غذاهای ایرانی ساده تر است، اما زمان زیاد تری برای پخت آن لازم است تا به خوبی جا افتاده و خوشمزه شود.
- آش رشته
- آش گندم
- آش شله قلمکار
آموزش درست کردن آش رشته برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه آش رشته
حبوبات لازم
- نخود ، لوبیا قرمزو لوبیا چیتی 40 گرم یا معادل 1/4 لیوان
- عدس ریز 50 گرم
- پیاز متوسط 3 عدد
- روغن به مقدار لازم
- زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری
- اسفناج 20 گرم معادل 10 عدد برگ متوسط
- جعفری 20 گرم معادل 10 عدد
- تره 30 گرم معادل 15 شاخه تره
- شوید 10 گرم معادل 10 شاخه
- گشنیز 20 گرم معادل 30 شاخه
- نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
- رشته آش 70 گرم
- سیر 2 حبه
- کشک 2 قاشق غذا خوری
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آشپزی
درباره این سایت